Gudang Informasi

Deprem Istanbul / Son Dakika Istanbul Da 4 2 Buyuklugunde Deprem Meydana Geldi Uzman Isimler Depremi Boyle Yorumladi Son Dakika Haberleri Internet / Kandilli rasathanesi depremin şiddeti 5.3 olarak geçerken merkez üssünü düzce olarak geçti.

Deprem Istanbul / Son Dakika Istanbul Da 4 2 Buyuklugunde Deprem Meydana Geldi Uzman Isimler Depremi Boyle Yorumladi Son Dakika Haberleri Internet / Kandilli rasathanesi depremin şiddeti 5.3 olarak geçerken merkez üssünü düzce olarak geçti.
Deprem Istanbul / Son Dakika Istanbul Da 4 2 Buyuklugunde Deprem Meydana Geldi Uzman Isimler Depremi Boyle Yorumladi Son Dakika Haberleri Internet / Kandilli rasathanesi depremin şiddeti 5.3 olarak geçerken merkez üssünü düzce olarak geçti.

Vor 23 stunden · saat 15.40'taki deprem, yerin 18,02 kilometre derinliğinde oldu. İstanbullular bu sabah şoku yaşadı. 16.08.2021 · i̇stanbul depremi için tarih verip uyardı: Kandilli rasathanesi ve afad verilerine göre depremin büyüklüğü 4.7 olarak bildirildi. Afad ise depremin şiddetini 5.0 büyüklüğünde duyururken merkez üssünü düzce.

Kandilli rasathanesi ve afad verilerine göre depremin büyüklüğü 4.7 olarak bildirildi. Vsghzbl9rrwkdm
Vsghzbl9rrwkdm from te-emlak365-com.cdn.vidyome.com
Düzce ve bolu'da halk, panikle sokaklara döküldü. Vor 23 stunden · saat 15.40'taki deprem, yerin 18,02 kilometre derinliğinde oldu. Bu doğrultuda, i̇bb deprem ve zemin i̇nceleme müdürlüğü tarafından, "i̇stanbul i̇li olası deprem kayıp tahminlerinin güncellenmesi projesi (2019)" çıktıları özelleştirilmiş ve ilçelere özel olarak analizler ve haritalamalar yapılarak, i̇stanbul'un 39 ilçesi için "i̇lçe olası … Sarsıntı, i̇stanbul, sakarya, kocaeli, bolu ve bursa'da da hissedildi. Vor 1 tag · son dakika haberine göre i̇stanbul ve çevre illerde hissedilen şiddetli bir deprem meydana geldi. İstanbullular bu sabah şoku yaşadı. 16.08.2021 · i̇stanbul depremi için tarih verip uyardı: 11.01.2020 · i̇stanbul'da da korkutan bir deprem meydana geldi.

Afad ise depremin şiddetini 5.0 büyüklüğünde duyururken merkez üssünü düzce.

Vor 23 stunden · saat 15.40'taki deprem, yerin 18,02 kilometre derinliğinde oldu. Vor 1 tag · düzce'de deprem oldu i̇stanbul ve kocaeli̇ de sallandi. Sarsıntı, i̇stanbul, sakarya, kocaeli, bolu ve bursa'da da hissedildi. Saat 15:41'de i̇stanbul, kocaeli, düzce ve diğer çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi. 16.08.2021 · i̇stanbul depremi için tarih verip uyardı: Afad depremin merkez üssünün düzce olduğunu ve büyüklüğünün 5.0 olduğunu duyurdu. Afad ise depremin şiddetini 5.0 büyüklüğünde duyururken merkez üssünü düzce. Depremin merkez üssü marmara denizi silivri. 11.01.2020 · i̇stanbul'da da korkutan bir deprem meydana geldi. İstanbullular bu sabah şoku yaşadı. Kandilli rasathanesi ve afad verilerine göre depremin büyüklüğü 4.7 olarak bildirildi. Düzce'de polis ve jandarma ekipleri, bölgede devriye görevinde bulunurken, şu ana kadar herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı. Düzce ve bolu'da halk, panikle sokaklara döküldü.

Afad, saat 09.34'da çınarcık merkezli 4,5 büyüklüğünde bir deprem olduğunu duyurdu. 11.01.2020 · i̇stanbul'da da korkutan bir deprem meydana geldi. Sarsıntı, i̇stanbul, sakarya, kocaeli, bolu ve bursa'da da hissedildi. Vor 1 tag · son dakika haberine göre i̇stanbul ve çevre illerde hissedilen şiddetli bir deprem meydana geldi. 16.08.2021 · i̇stanbul depremi için tarih verip uyardı:

Afad, saat 09.34'da çınarcık merkezli 4,5 büyüklüğünde bir deprem olduğunu duyurdu. Deprem Istanbul Depremi Uzman Yorumu Oncu Olabilir Gunun Haberleri
Deprem Istanbul Depremi Uzman Yorumu Oncu Olabilir Gunun Haberleri from i2.cnnturk.com
Düzce ve bolu'da halk, panikle sokaklara döküldü. Kandilli rasathanesi depremin şiddeti 5.3 olarak geçerken merkez üssünü düzce olarak geçti. Saat 15:41'de i̇stanbul, kocaeli, düzce ve diğer çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi. Afad ise depremin şiddetini 5.0 büyüklüğünde duyururken merkez üssünü düzce. 16.08.2021 · i̇stanbul depremi için tarih verip uyardı: Bu doğrultuda, i̇bb deprem ve zemin i̇nceleme müdürlüğü tarafından, "i̇stanbul i̇li olası deprem kayıp tahminlerinin güncellenmesi projesi (2019)" çıktıları özelleştirilmiş ve ilçelere özel olarak analizler ve haritalamalar yapılarak, i̇stanbul'un 39 ilçesi için "i̇lçe olası … Vor 1 tag · son dakika haberine göre i̇stanbul ve çevre illerde hissedilen şiddetli bir deprem meydana geldi. İstanbullular bu sabah şoku yaşadı.

Sarsıntı, i̇stanbul, sakarya, kocaeli, bolu ve bursa'da da hissedildi.

11.01.2020 · i̇stanbul'da da korkutan bir deprem meydana geldi. Afad ise depremin şiddetini 5.0 büyüklüğünde duyururken merkez üssünü düzce. Düzce'de polis ve jandarma ekipleri, bölgede devriye görevinde bulunurken, şu ana kadar herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı. Vor 1 tag · düzce'de deprem oldu i̇stanbul ve kocaeli̇ de sallandi. Sarsıntı, i̇stanbul, sakarya, kocaeli, bolu ve bursa'da da hissedildi. Son dakika haberine göre, i̇stanbul'da afad'a göre 4,6 kandilli'ye göre de 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İstanbullular bu sabah şoku yaşadı. Kandilli rasathanesi ve afad verilerine göre depremin büyüklüğü 4.7 olarak bildirildi. Bu doğrultuda, i̇bb deprem ve zemin i̇nceleme müdürlüğü tarafından, "i̇stanbul i̇li olası deprem kayıp tahminlerinin güncellenmesi projesi (2019)" çıktıları özelleştirilmiş ve ilçelere özel olarak analizler ve haritalamalar yapılarak, i̇stanbul'un 39 ilçesi için "i̇lçe olası … Afad, saat 09.34'da çınarcık merkezli 4,5 büyüklüğünde bir deprem olduğunu duyurdu. Vor 1 tag · son dakika haberine göre i̇stanbul ve çevre illerde hissedilen şiddetli bir deprem meydana geldi. 16.08.2021 · i̇stanbul depremi için tarih verip uyardı: Vor 23 stunden · saat 15.40'taki deprem, yerin 18,02 kilometre derinliğinde oldu.

Sarsıntı, i̇stanbul, sakarya, kocaeli, bolu ve bursa'da da hissedildi. İstanbullular bu sabah şoku yaşadı. Vor 1 tag · son dakika haberine göre i̇stanbul ve çevre illerde hissedilen şiddetli bir deprem meydana geldi. Düzce'de polis ve jandarma ekipleri, bölgede devriye görevinde bulunurken, şu ana kadar herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı. Afad depremin merkez üssünün düzce olduğunu ve büyüklüğünün 5.0 olduğunu duyurdu.

Vor 1 tag · son dakika haberine göre i̇stanbul ve çevre illerde hissedilen şiddetli bir deprem meydana geldi. Istanbul Depremi Icin Buyuk Hazirlik Gemiler Hazir Bekliyor 18 Sehre Tahliye Edilecekler Internet Haber
Istanbul Depremi Icin Buyuk Hazirlik Gemiler Hazir Bekliyor 18 Sehre Tahliye Edilecekler Internet Haber from i.internethaber.com
Depremin merkez üssü marmara denizi silivri. 16.08.2021 · i̇stanbul depremi için tarih verip uyardı: Bu doğrultuda, i̇bb deprem ve zemin i̇nceleme müdürlüğü tarafından, "i̇stanbul i̇li olası deprem kayıp tahminlerinin güncellenmesi projesi (2019)" çıktıları özelleştirilmiş ve ilçelere özel olarak analizler ve haritalamalar yapılarak, i̇stanbul'un 39 ilçesi için "i̇lçe olası … Vor 23 stunden · saat 15.40'taki deprem, yerin 18,02 kilometre derinliğinde oldu. Saat 15:41'de i̇stanbul, kocaeli, düzce ve diğer çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi. Düzce'de polis ve jandarma ekipleri, bölgede devriye görevinde bulunurken, şu ana kadar herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı. Vor 1 tag · düzce'de deprem oldu i̇stanbul ve kocaeli̇ de sallandi. Afad ise depremin şiddetini 5.0 büyüklüğünde duyururken merkez üssünü düzce.

Afad ise depremin şiddetini 5.0 büyüklüğünde duyururken merkez üssünü düzce.

Saat 15:41'de i̇stanbul, kocaeli, düzce ve diğer çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi. Afad ise depremin şiddetini 5.0 büyüklüğünde duyururken merkez üssünü düzce. Düzce'de polis ve jandarma ekipleri, bölgede devriye görevinde bulunurken, şu ana kadar herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı. Afad depremin merkez üssünün düzce olduğunu ve büyüklüğünün 5.0 olduğunu duyurdu. 11.01.2020 · i̇stanbul'da da korkutan bir deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü marmara denizi silivri. Afad, saat 09.34'da çınarcık merkezli 4,5 büyüklüğünde bir deprem olduğunu duyurdu. Vor 23 stunden · saat 15.40'taki deprem, yerin 18,02 kilometre derinliğinde oldu. Sarsıntı, i̇stanbul, sakarya, kocaeli, bolu ve bursa'da da hissedildi. Vor 1 tag · son dakika haberine göre i̇stanbul ve çevre illerde hissedilen şiddetli bir deprem meydana geldi. Düzce ve bolu'da halk, panikle sokaklara döküldü. Kandilli rasathanesi depremin şiddeti 5.3 olarak geçerken merkez üssünü düzce olarak geçti. Son dakika haberine göre, i̇stanbul'da afad'a göre 4,6 kandilli'ye göre de 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Deprem Istanbul / Son Dakika Istanbul Da 4 2 Buyuklugunde Deprem Meydana Geldi Uzman Isimler Depremi Boyle Yorumladi Son Dakika Haberleri Internet / Kandilli rasathanesi depremin şiddeti 5.3 olarak geçerken merkez üssünü düzce olarak geçti.. Kandilli rasathanesi ve afad verilerine göre depremin büyüklüğü 4.7 olarak bildirildi. Afad ise depremin şiddetini 5.0 büyüklüğünde duyururken merkez üssünü düzce. Vor 1 tag · düzce'de deprem oldu i̇stanbul ve kocaeli̇ de sallandi. Vor 23 stunden · saat 15.40'taki deprem, yerin 18,02 kilometre derinliğinde oldu. Afad, saat 09.34'da çınarcık merkezli 4,5 büyüklüğünde bir deprem olduğunu duyurdu.

Advertisement